Siltums pakāpeniski arvien pieņemas. Daudzi cilvēki ar nepacietību gaida, kad viņi varēs doties atpūsties pie dabas, lai kaut nedaudz novērstos no problēmām un rūpēm, pasēdētu labā kompānijā un uzceptu gaļu.
Šodien pastāstīsim, kā patiesībā vajag gatavot īstu armēņu šašliku, lai ēdiens būtu nevis šāds tāds, bet ļoti sulīgs, aromātisks un garšīgs. Ir daudzas nianses, kuras jāņem vērā, jo pretējā gadījumā šašliks nesanāks ideāls.
VIDEO:
Lasi arī: Vienkārši pagatavojama sēņu uzkoda, kas lieliski aizstās gaļu
Armēņu šašliks
Sastāvdaļas:
5 kg cūkgaļas kakla karbonāde
4 sīpoli
150 ml ūdens
Nedaudz maltu melno piparu
Sāls, paprika, citrons, baziliks pēc garšas
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu soli pa solim
Tevi noteikti interesēs
- Kā pagatavot lielisku šokolādes krēmu no biezpiena — vēl neesmu dzirdējusi nevienu sliktu atsauksmi
- Veikalā pamanīju sievieti, kas pirka 30 kg sāls, piegāju pajautāt kāpēc – uzzinot atbildi pati arī nopirku
- Nenopirku mašīnu sava vīra tēvam un tad tik sākās.. Un tad man viss salikās kopā
- “Atlaide, kas patiesībā nav atlaide” – ko man atklāja draugs, kurš strādā Valmieras veikalā
- Veļu laikā, kad beidzas 10. novembrī, nedrīkst darīt šādas lietas, citādi sāksies neveiksmes
- Kāpēc kaķis metas pie kājām un kož – un kā nekādā gadījumā nevajadzētu reaģēt







