Siltums pakāpeniski arvien pieņemas. Daudzi cilvēki ar nepacietību gaida, kad viņi varēs doties atpūsties pie dabas, lai kaut nedaudz novērstos no problēmām un rūpēm, pasēdētu labā kompānijā un uzceptu gaļu.
Šodien pastāstīsim, kā patiesībā vajag gatavot īstu armēņu šašliku, lai ēdiens būtu nevis šāds tāds, bet ļoti sulīgs, aromātisks un garšīgs. Ir daudzas nianses, kuras jāņem vērā, jo pretējā gadījumā šašliks nesanāks ideāls.
Lasi arī: Vienkārši pagatavojama sēņu uzkoda, kas lieliski aizstās gaļu
Armēņu šašliks
Sastāvdaļas:
5 kg cūkgaļas kakla karbonāde
Tevi arī varētu interesēt
4 sīpoli
150 ml ūdens
Nedaudz maltu melno piparu
Sāls, paprika, citrons, baziliks pēc garšas
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu soli pa solim
Tevi noteikti interesēs
- 5 neparasti tualetes papīra izmantošanas veidi, par kuriem uzzināju tikai nesenby Rinalds Bergmanis
- Cepeškrāsns spīdēs kā jauna – trīs tautas metodes, kas efektīvi palīdz atbrīvoties no taukiem un sodrējiemby Oskars Andersons
- Latvijas pētnieks Bukšs atklāj, ka jūlija pēdējās dienas ir būtiskas, lai paredzētu rudeni: ”Visnozīmīgākais ir 25.jūlijs”by Sandra Vīgante