Siltums pakāpeniski arvien pieņemas. Daudzi cilvēki ar nepacietību gaida, kad viņi varēs doties atpūsties pie dabas, lai kaut nedaudz novērstos no problēmām un rūpēm, pasēdētu labā kompānijā un uzceptu gaļu.
Šodien pastāstīsim, kā patiesībā vajag gatavot īstu armēņu šašliku, lai ēdiens būtu nevis šāds tāds, bet ļoti sulīgs, aromātisks un garšīgs. Ir daudzas nianses, kuras jāņem vērā, jo pretējā gadījumā šašliks nesanāks ideāls.
Lasi arī: Vienkārši pagatavojama sēņu uzkoda, kas lieliski aizstās gaļu
Armēņu šašliks
Sastāvdaļas:
5 kg cūkgaļas kakla karbonāde
4 sīpoli
150 ml ūdens
Nedaudz maltu melno piparu
Sāls, paprika, citrons, baziliks pēc garšas
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu soli pa solim
[…] Armēņu draugs iemācīja marinēt ārkārtīgi sulīgu šašliku. Dvēseliska recepte […]
[…] Šo rīku var izmantot vecas mikroviļņu krāsns mazgāšanai. Iemērciet sūkli pilienos un apstrādājiet ar tiem esošos traipus. Vates kociņi palīdzēs notīrīt vecos taukus grūti sasniedzamās vietās. Pēc tam mikroviļņu krāsns jānoskalo ar tīru ūdeni. Lasi vēl: Armēņu draugs iemācīja marinēt ārkārtīgi sulīgu šašliku. Dvēseliska recepte […]
Traki gan
Tā jau ir